Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.


Introducere » SĂNĂTATE » Blue Moringa Bao


        

Blue Moringa Bao

 

60 capsule

Numar produs: F01-021
  • Moringa are de 4 ori mai mult calciu decat laptele, de 3 de ori mai mult fier decat spanacul, de 5 ori mai mult potasiu decat bananele
  • Fructul de baobab contine de 6 ori mai multa vitamina C decat portocalele, de 2 ori mai mult calciu

Moringa Oleifera este un arbore de legume exceptional de hranitor , cu o varietate de potentiale utilizari.

Istoria plantei Moringa dateaza de la 150 i.Hr. Dovada istorica arata ca vechii regi si regine utilizau frunze si fructe de Moringa in dieta lor pentru a mentine vigilenta mentala si pielea sanatoasa. Razboinicii Mauritani din India au fost hraniti pe front cu extract de frunze de Moringa. Se credea ca Moringa adauga un plus de energie si ii scuteste de stres si durerile suportate in timpul razboiului. Acesti soldati curajosi au fost cei care l-au invins pe "Alexandru cel Mare".

Este un arbore care a fost de trei ori (2007, 2011 si 2012) declarat de catre Organizatia de Sanatate Nationala din Statele Unite ca fiind planta anului. Moringa oleifera este, pe drept cuvant, copacul minune, deoarece actiunea diverselor sale parti are o influenta in tratarea a peste 300 de boli. Iin locurile sale naturale (Himalaya) este cunoscut de mult ca fiind “copacul lui Dumnezeu”, “cel care nu moare niciodata” si singurul care creste in sezonul secetos.

Moringa, cu peste 90 de nutrienti, este cea mai sanatoasa sursa disponibila pentru hranirea corpului cu substantele nutritive esentiale.

Extractele din arborele Moringa oleifera ofera o combinatie rara de antioxidanti, nutrienti si acizi anti inflamatorii si alte substante benefice organismului a caror actiune isi spune cuvantul. In total, Moringa oleifera contine 36 de agenti anti inflamatorii naturali si 46 antioxidanti diferiti. Toate aceste suplimente primite de organism ajuta blocarea formarii colesterolului, contribuie la o activitate sanatoasa a celulelelor functionale si intaresc sistemul imunitar.

Mai mult decat atat, “planta miracol” ofera necesarul de aminoacizi ceruti de organismul uman – are in componenta 8 aminoacizi esentiali. Proteinele care formeaza muschii si tesuturile, dar care sunt necesare si pentru neurotransmitatori, hormoni, enzime si globule albe si rosii sunt si ele continute de catre Moringa oleifera. Practic, tot organismul poate castiga in urma folosirii acestei plante. Se regleaza glicemia din sange, digestia poate deveni mai sanatoasa, se imbunatateste circulatia si sistemul imunitar, iar resursele de energie cresc considerabil, ca si capacitatea corpului de a lupta impotriva imbatranirii

Moringa contine atat de multe vitamine, incat este una dintre cele mai bogate surse vegetale de vitamine descoperita vreodata. Moringa contine Vitamina A (beta-caroten) – de 2 ori mai mult decat morcovul, Vitamina B1 (tiamina), Vitamina B2 (riboflavina), Vitamina B3 (niacina), vitamina B6 Pyrodixine), Vitamina B7 (biotina), vitamina C (acid ascorbic), Vitamina D (colecalciferol) , Vitamina E (tocoferol) si vitamina K. Vitamina A este cea de care organismul are cea mai mare nevoie pentru a mentine vederea perfecta si sanatatea cardiovasculara.

Lista de minerale prezenta in Moringa este abundenta, si cateva din mineralele principale sunt Ca, Cu, Fe, K, Mg, Mn si Zn. Moringa este cea mai bogata sursa de calciu dintr-un material vegetal, are de 4 ori mai mult calciu decat laptele, de 3 de ori mai mult fier decat spanacul, de 5 ori mai mult Potasiu decat bananele - ajuta la reglementarea bilantului acido-bazic si de apa din sange si tesuturile organismului.

Moringa are aproximativ 46 antioxidanti si este una din sursele cele mai bogate in antioxidanti. Antioxidantii aprovizioneaza cu atomi liberi de care are nevoie organismul uman. Frunzele de Moringa sunt bogate in Flavonoide, o clasa de antioxidanti. Antioxidanti majori sunt prezenti in Moringa, precum: Quercetin, kaempferol, beta-sitosterol, acid Caffeoylquinic si Zeatin. Antioxidantii joaca un rol major in controlul simptomelor din procesul de imbatranire si imbunatatirea sanatatii cardiovasculare. In plus, vitamina C si vitamina E, prezente in Moringa, de asemenea, functioneaza ca antioxidanti. Fitonutrientii prezenti in Moringa includ, alfa-caroten, beta-caroten, beta-criptoxantina, luteina, zeaxantina si clorofila. Fitonutrientii continuti purifica ficatul, ajuta la intarirea sistemului imunitar, ajuta la refacerea celulelor rosii din sange si cel mai important dintre toate, fitonutrientii din  Moringa intineresc organismul la nivel celular.

Puterea antioxidanta masurata pe scala ORAC : pana la 157 600 / 100 gr pulbere din frunze moringa oleifera.

Baobabul este un copac din genul „Adansonia”, familia „Bombacaceae”, ale carui ramuri sunt asemanatoare radacinilor, de unde si numele de „copac cu capul in jos”. El se mai numeste „copacul butoi”. Are un trunchi exagerat de gros, pana la 9 m diametru. Trunchiul baobabului este altfel decat trunchiul altor copaci: el este moale, fibros si umed. Pulpa fructelor sale este comestibila, fiind cunoscuta sub numele de „painea maimutei”. Face parte dintre plantele care au o viata lunga: poate trai chiar si cateva mii de ani.

Fructul de baobab contine de 6 ori mai multa vitamina C decat portocalele, de doua ori mai mult calciu decat laptele, mai mult fier decat carnea rosie, cantitati importante de vitamine B, mai multi antioxidanti decat afinele si minerale alcalinizante (magneziu, potasiu, fosfor). Contine multe fibre, are calitati prebiotice care pot stimula "bacteriile bune" intestinelor.

  • revitalizeaza si revigoreaza organismul
  • stimuleaza sistemul imunitar
  • promoveaza o digestie sanatoasa
  • protejeaza sistemul nervos
  • este alcatuit din 50% fibre solubile
  • reprezinta una dintre cele mai importante surse vegetale de calciu
  • Fructul de baobab are dimensiunea unei nuci de cocos, cantareste aproximativ 1,5 kg si are gustul ”undeva intre grapefruit, pere si vanilie”.

Informatii nutritionale

100 gr. pulbere fruct baobab contine :

  • Vitamina C 107,8 mg
  • Potasiu 2188 mg
  • Cupru 0,66 mg
  • Fier 5,94 mg
  • Calciu 317 mg
  • Magneziu 148 mg
  • Fosfor 63 mg
  • Zinc 0,81 mg
  • Fibre alimentare 50,57 gr
  • Pectine 33,80 gr

 

Puterea antioxidanta : 65000 ORAC / 100 gr

 

Mod de administrare:

1 cps/ zi, dimineata cu un pahar de apa plata

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

MDE4M2Ez