Introducere » SĂNĂTATE » SUPLIMENTE » BlueKOMBUCELL TRIBIOTICS
Obtinut prin atomizarea otetului de kombucca in care au fermentat: turmeric, ghimbir, ardei iute – chilly, pulbere graviola, seminte de dovleac, samburi de caise, busuioc.
Produsele tribiotice reprezinta o noua tendința in domeniul alimentelor funcționale, fiind produse care combina compusi prebiotici, cu microorganisme benefice probiotice si cu metaboliți postbiotici, produsi de microorganisme probiotice. Utilizand tehnologie moderna de cultivare a coloniilor simbiotice de bacterii si drojdii s-a obtinut cresterea biodisponibilitații compusilor bioactivi din produsele continute, produsul imbinand efectele benefice ale Kombucca cu cele ale ingredientelor fermentate Astfel produsul se imbogateste si cu alte calitati cum ar fi: antiinflamator, energizant, antitumoral, accelereaza metabolismul, crestera si mentinerea imunitatii.
Mod de utilizare:
1cps x 2/zi, inainte de mese, dimineata si seara, cu un pahar de apa plata, pe o perioada de 4-6 luni.